Groenonderhoud buitenruimten

‘De wijk, dat zijn wij’

Bewoners betrekken bij het groenonderhoud in de openbare ruimte. Met dit doel hebben wij in 2017 ‘De wijk, dat zijn wij’ opgezet. We onderhouden de openbare ruimte van Dordrecht en geven bewoners via dit platform de mogelijkheid te participeren. Zoals de naam al suggereert, is samenwerking hierbij het sleutelwoord. Het zijn immers de bewoners zelf die weten wat er speelt in hun wijk en waar mogelijkheden liggen om hun buurt kleurrijker te maken.

In de wijken Wielwijk, Crabbehof, Zuidhoven en Sterrenburg staat dit platform inmiddels enkele jaren. Met trots kunnen we zeggen dat we, samen met de bewoners, heel wat mooie initiatieven hebben kunnen ondersteunen. Dit varieert van het omvormen van plantvakken en boomspiegels tot het creëren van een insectentuin. Om de continuïteit van deze initiatieven zo goed mogelijk te waarborgen, stimuleren we de initiatiefnemers om buurtgenoten enthousiast te maken om mee te doen. Enkele voorbeelden van bestaande initiatieven vindt u op de website van ‘De wijk, dat zijn wij’.

Ook dit platform is een mooi voorbeeld van de manier waarop A-Garden Groenspecialisten dé groenpartner is bij samenwerken aan een kleurrijke buitenruimte.

A-Garden Groenspecialisten

Bezoekadres

Zuidendijk 519a
3329 LD Dordrecht

Postadres

Postbus 377
3300 AJ Dordrecht

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via:
078 - 616 42 77 of info@a-garden.nl

Volg ons op social media!

People, Planet, Profit