Inrichting buitenruimten en parken

Inrichting buitenruimte en parken

Bij elke realisatie in de buitenruimte waar mensen verblijven, ontmoeten, recreëren of spelen maakt het inrichtingsplan het verschil. Daarom is het goed om bij het opstellen van zo’n plan specialisten te betrekken. En daar zijn wij voor, A-Garden Groenspecialisten.

De realisatie van onze projecten start met een goede voorbereiding en heldere communicatie over de inrichting. Wij zijn proactief en kijken verder dan ons eigen vakgebied. Wij weten welke projectstappen cruciaal zijn en hoe die stappen gezet moeten worden. In onze planningen bepalen we in goed overleg met alle betrokken partijen de exacte doorlooptijden en mijlpalen.

Uw wensen, eisen en budget vormen samen met onze kennis en ervaring de basis voor een doorgrond inrichtingsplan. Het uitvoeringsplan is de vertaalslag van het inrichtingsplan gekoppeld aan tijd, vorm, aantallen, materialen en mankracht. We rapporteren projectmatig, zodat u steeds de vinger aan de pols houdt. Met onze vakkennis en ons kwalitatief goede materieel ronden wij uw opdracht op professionele wijze af.

Vanwege onze integrale aanpak werken bij ons bedrijf diverse groenspecialisten: adviseurs, projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en hoveniers. Alles wat komt kijken bij het inrichten van de buitenruimte nemen wij voor onze rekening.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

078-616 42 77

info@a-garden.nl

A-Garden Groenspecialisten

Bezoekadres

Zuidendijk 519a
3329 LD Dordrecht

Postadres

Postbus 377
3300 AJ Dordrecht

Heeft u vragen?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via:
078 - 616 42 77 of info@a-garden.nl

Volg ons op social media!

People, Planet, Profit